0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Brett sortiment och starka varumärken

 

Vi är ledande totalleverantör av kväveoxidreducerande AdBlue®, men också av andra fordonskemikalier till den Nordiska tansportsektorn. Med AdBlue® och våra egna varumärken AdProLine, AdTechLine & AdHomeLine kan vi erbjuda er ett brett sortiment med hög kvalitet inom fordonskemikalier. Vi erbjuder även utvalda kemikaliesortiment till industrin och konsumentmarknaden.

 

Våra produkter och varumärken

AdBlue - minskar utsläppen av kväveoxider (NOx) i dieselfordon utrustade med SCR-teknik. AdBlue® från Arom-dekor Kemi uppfyller kraven enligt ISO/PAS 22241-1. Produkten kontrolleras dessutom av oberoende laboratorium och förses med kvalitetscertifikat.

AdProLine® - Vårt sortiment av fordonskem som spolarvätska, glykol och rengöringsprodukter för transportsektorn.

AdTechLine® - Vårt sortiment med produkter särskilt anpassade för industrin.

AdHomeLine® - Vårt nyaste område med växande sortiment av kemikalieprodukter för konsumentmarknaden.


Modern produktion och välutvecklad logistik

Med skandinaviens modernaste produktionsanläggning och ett välutvecklat logistiknät kan vi förse er med skräddarsydda distrubitionslösningar. Med egna turbilar, tankbilar och utplacering av olika typer av tankar och pumpstationer på plats hos vår kunder, kan vi se till att AdBlue® alltid finns nära er. Vi erbjuder också automatisk påfyllning av AdBlue®, vilket innebär att vi har en mätare i er tank och sköter allt vad det gäller påfyllning - ni behöver inte göra någonting.


Kundorienterad totalleverantör

Vår filosofi är att erbjuda varje kund en optimal helhetslösning. Genom egen produktion, flexibla förpackningsmöjligheter och skräddarsydd distrubition är våra förutsättningar maximala. Vi är en lyhörd totalleverantör som sätter våra kunder i förarsätet.