0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

VÅR VÄRDEGRUND

FLEXIBLA

Vi ska vara kända för vårt okomplicerade arbetssätt med korta beslutsvägar. Vi ska vara lyhörda för kundernas intressen och se dessa som utmaningar och inte hinder. Ett flexibelt företag skapar spänning och dynamik, samtidigt som kundens önskemål uppnås. Vi ser möjligheter i alla händelser.

PERSONLIGA

Vi ska vara ett personligt företag. Genom en ärlig och direkt dialog med varandra, våra kunder och leverantörer ska vi skapa och bibehålla långvariga och goda relationer. 

UTVECKLANDE

Ett företag som står för utveckling på alla plan, internt och externt. Ett företag som står för varje människa lika värde, möjlighet att utvecklas och påverka. Vi ska vara en arbetsplats är personalen trivs och där man satsar på framtiden genom vidare investeringar i såväl nya produktområden som nya maskiner eller utbyggnationer. Vi ska verka för att alla ska känna glädje på jobbet.

RESPEKT

Vi skall ha respekt mot varandra och vi skall ha respekt mot vårt uppdrag. Arom-dekor Kemi skall vara en arbetsplats man vill gå till.

MÅNGFALD

Arom-dekor Kemi är ett företag som står för mångfald och ser olika ursprung, bakgrund och erfarenheter som en tillgång, vilket ger företaget större kompetens och bredd.