0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

En ren framtid

För oss på Arom-dekor är hållbarhet en självklarhet i vårt dagliga arbete. Vi gör hela tiden aktiva val och tar strategiska beslut som ska ta oss mot vår vision – En ren framtid. Vi är stolta när vi nu lanserar vår första hållbarhetsrapport för 2022. Här sammanfattar vi våra insatser och redovisar våra långsiktiga och kortsiktiga mål, lyfter våra framgångar och agerar på våra utmaningar. Rapporten sammanfattar och beskriver vårt arbete inom flera hållbarhetsområden som miljöpåverkan, socialt ansvar och ekonomisk hållbarhet. Vårt mål är att rapporten ska främja transparens och öppenhet och ge en djupare insikt i vårt arbete.Vi tänker cirkulärt

I Vilokan Group där Arom-dekor Kemi ingår, finns innovativ och väl beprövad miljöteknik som möjliggör bl a rening och återvinning av glykol. Metoden skapar ett kretslopp av en annars ändlig resurs där alla blir vinnare. Vi ger nytt liv till den renade och återvunna glykolen när vi producerar några av våra produkter. Läs mer här.