0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Kompetensutveckling - en hållbar utveckling

På Arom-dekor Kemi är vi övertygade om att vi behöver tänka smart och cirkulärt för att göra vår planet redo för framtida generationer. Vi är också övertygade om att vi med vår kunskap och erfarenhet har möjlighet att bidra till en hållbar utveckling. Cirkularitet är att ta tillvara de gåvor som redan existerar och inte låta värdefulla tillgångar gå förlorade. Det gäller inte bara vätskor, plast eller metaller. Det gäller även engagemang, kunskap och erfarenhet. 

 

Människan är nyckeln 

Vi vet att det är människorna som kan göra en vision till verklighet och därför är kompetensutveckling en av nycklarna. Vi vill ge våra medarbetare möjligheten att växa, oavsett deras roll. Det handlar om att säkerställa att vi alltid har rätt kunskap och färdigheter för att möta våra kunders behov. Vi värdesätter det vi har och vi vill föra vidare inte bara kunskap och erfarenhet, utan också vår företagskultur och värderingar.