0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

1. Välj rätt produkt för den smuts du vill ta bort

Att välja rätt produkter för din tvätt är A & O. Beroende på vad ditt fordon är nedsmutsat av krävs olika produkter, det skiljer sig mycket mellan att tvätta bort insekter respektive asfalt. Det som avgör vad du ska använda är hur sur eller basisk produkten är och det avgör också hur bra det fungerar mot olika typer av smuts. Du hittar en tydligare guide för vilken produkt du ska använda till vilken typ av smuts nedan.


2. Börja alltid på torrt fordon

För bästa resultat börja alltid tvättproceduren på torr yta. På så sätt kan du använda rätt tvättmedel som verkligen fäster och tar bort smutset från grunden. Är fordonet blött kan det vara så att du inte får lika bra effekt av rengöringsmedlet som är avsett att användas på torr yta.


3. Använd alltid rena tillbehör 

Använd alltid rena tillbehör av hög kvalité och var noga med att borstar, svampar och trasor är rena. Ett smutsigt tillbehör med grus eller liknande kan orsaka repor på lacken och gammalt smuts på borstar, svampar eller trasor kan göra att ditt resultat inte blir lika bra. Var därför alltid noga med att rengöra dina tillbehör.


4. Spola av fordonet "åt fel håll"

Smutsen ifrån fordonet rinner lättast av på ren yta, vilket innebär att för bästa resultat ska du spola av ditt fordon "åt fel håll". Helt enkelt spola det nerifrån och upp. På så sätt fastnar det inte på fordonet igen och du får bästa verkningsgrad och resultat. 


5. Torka torrt

När du är färdig med din tvätt rekommenderar vi att torka bilen torrt med exempelvis en gummiskrapa eller sämskskinn. På så vis undviker du att få kalkfläckar på fordonet när vattnet torkar och du får ett renare och snyggare resultat. Handla fordonsrengöring