0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Vilokan Group

Vi är en del av Vilokan Group, en företagsgrupp med hjärtat i miljöteknik, vattenrening och återvinning. Företagen i gruppen interagerar med varandra och skapar synergier som ökar utväxlingen i en cirkulär ekonomi. Genom att använda renade och återvunna råvaror för att producera nya produkter bidrar vi till en bättre miljö. För miljön, för ekonomin, för framtiden. 

 

 

 Technology

De tekniska lösningar som skapas i Vilokan Recycling Tech är hjärtat i Vilokan Group. Företaget fungerar som koncernens innovationscentrum och utgör affärsområdet Technology. Genom en avancerad process återvinner Vilokan ADF Solutions 99,9% ren glykol ur den använda avisningsvätskan. Det innebär att den återvunna glykolen är färdig att blandas till ny avisningsvätska som kan användas på flygplatsen eller som komponent i andra glykolbaserade produkter.

 

 Solution

Vilokan ADF Solutions är helt fokuserade på att hjälpa flygplatser över hela världen att ta hand om använd avisningsvätska och skona naturen, rena vattnet och återvinna glykolen. Att sluta kretsloppet och skapa en lönsam affär med ett komplett teknik- och tjänsteutbud.

 

 Fluids

Det tredje affärsområdet i Vilokan Group är Fluids. Här finns kemiföretaget Arom-dekor Kemi som möjliggör ett helt eget kretslopp inom gruppen. Här kan återvunnen råvara och renat vatten från koncernens andra affärsområden omsättas till nya produkter.