0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Vi har bedömda produkter hos Byggvarubedömningen

Vi har bedömda produkter hos Byggvarubedömningen

Byggvarubedömningen är en viktig plattform inom byggbranschen som förenar aktörer i strävan efter att bygga giftfritt och hållbart. Historien bakom Byggvarubedömningen går tillbaka till millennieskiftet, en tid då byggbranschen mötte stora utmaningar

Byggvarubedömningen är en viktig plattform inom byggbranschen som förenar aktörer i strävan efter att bygga giftfritt och hållbart. Historien bakom Byggvarubedömningen går tillbaka till millennieskiftet, en tid då byggbranschen mötte stora utmaningar med farliga ämnen
som asbest och PCB. För att hantera dessa risker samlades två föreningar, Milab och ByggdMiljö, som senare slogs samman 2006.
 
Detta samarbete resulterade i en gemensam standard för miljöbedömning av byggvaror och skapandet av en databas där alla bedömningar, inklusive vår AdTechLine® Köldbärarsprit, finns samlade. Vi bidrar därigenom till att göra det enklare att bygga hållbart.