0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi lanserar 3 l Spolarvätska i återvinningsbar påse märkt med Bra Miljöval

Arom-dekor Kemi lanserar 3 l Spolarvätska i återvinningsbar påse märkt med Bra Miljöval

Vi på Arom-dekor är glada över att meddela en spännande nyhet som markerar vårt engagemang för en hållbar framtid och vår strategiska satsning på resurseffektivitet och cirkularitet.

Vi lanserar nuvår 3 l spolarvätska i en återvinningsbar påse som stolt bär märkningen ”Bra Miljöval”. Den nya 3 l spolarvätskepåsen är ett bevis på vårt åtagande att minimera vår påverkan på miljön samtidigtsom vi levererar högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders behov.

Produktens fördelar

Cirkularitet: Påsen är tillverkad av återvinningsbar plast och minskar koldioxidavtrycket jämfört med traditionella plastpåsar genomatt den går att återvinna flera gånger.

Bra Miljöval märkning: Vår 3 l spolarvätska har certifierats med ”Bra Miljöval” av Naturskyddsföreningen, vilket bekräftar desspositiva miljöpåverkan.

Praktisk och enkel att använda: Den lätthanterliga påsen har en praktisk hällpip och en enkel återförslutningsmekanism för attminimera spill och säkerställa användarvänlighet.

Resurseffektivitet: Genom att minska plastförbrukningen och främja återvinning, är vi stolta över att driva på resurseffektiva lösningar. Denna lansering markerar bara början på vår strävan mot mer hållbara produkter och förpackningar. Vi fortsätter att arbeta aktivt föratt minska vår miljöpåverkan och bidra till en mer cirkulär ekonomi.

 

För mer information om vår nya 3 L spolarvätskapåse och vår satsning på hållbarhet, kontakta oss på 0320-605 00,info@aromdekor.se. Låt oss tillsammans ta ett steg mot en mer hållbar framtid, Maria Åhman, Hållbarhetschef på Arom-dekor Kemi.