0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Online-utbildningar för att nå fler: Arom-dekor Academy!

Online-utbildningar för att nå fler: Arom-dekor Academy!

Att ha onlinemöten har under 2020 blivit vardagsmat för många och trots orsaken till varför så har detta också fört något gott med sig. Det tycker vi på Arom-dekor och tar därför till nästa nivå och skapar nu ”Arom-dekor Academy".

”Vi kommer under hösten 2020 att starta upp Arom-dekor Academy och syftet med detta är att vi vill dela oss av den kunskap som finns hos oss. Vi har en stor kunskap och lång erfarenhet inom de olika produktområden vi jobbar med och nu vill vi bjuda på denna”, säger Madeleine Olsen, Marketing Communication Manager på Arom-dekor Kemi.

”Starten för Arom-dekor Academy kommer vara två olika utbildningar som vi genomför vid två olika tillfällen/utbildning för att så många som möjligt ska ha möjlighet att deltaga. Den ena kommer fokuserar på tvätt/rengöring och varför man bör tvätta med olika produkter beroende på förorening man vill få bort. I den andra fördjupar vi oss i glykoler och dess egenskaper och många varianter.

En riktlinje vi haft när vi satt samman event är att det total inkl frågestund ska ta max 1 timma i anspråk av din tid. På det sättet tror vi att fler känner sig ha tiden att delta. Så det är bara att hälla upp en kopp kaffe, luta sig tillbaka och åka med på Arom-dekor Academy, och när 1 timma passerat är man förhoppningsvis lite mer upplyst”, avslutar Madeleine med ett skratt.