0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi OY växer och förstärker organisationen!

Arom-dekor Kemi OY vÀxer och förstÀrker organisationen!

Efter snart två år på den finska marknaden förstärker vi Arom-dekor Kemi OY´s organisation med två starka spelare på säljsidan och en mycket erfaren produktionschef.

"Med tanke på rådande omständigheter runt om i världen känner vi oss väldig glada, stolta och ödmjuka inför att vi har möjlighet att växa nu”, det säger Dainius Pupinis, General Director på Arom-dekor Kemi OY.

”Under de två år som gått sedan uppstarten i Finland har vi satsat mycket resurser på att få igång vår AdBlue® produktion och vårt lager i Kouvola. Nu är vi ”varma i kläderna” och har ett starkt team på plats. Vi ser att det finns en självklar plats för oss på den finska marknaden och målet är att växa och ta än fler marknadsandelar. Det gäller både AdBlue® och vårt övriga sortiment av fordonskemikalier vi marknadsför under vårt eget varumärke AdProLine®. I detta sortiment har vi allt från glykoler, avfettningsmedel och spolarvätska till olika tvättprodukter. Arom-dekor Kemi har nyligen utvecklat en hel serie med produkter som är specialinriktade mot automatiska bilvårdsanläggningar, vilket varit efterfrågat en längre tid”, säger Dainius.

”Från mitten på november har vi alltså nöjet att välkomna Jari Makkonen, Mikko Laine och Sami Teittinen till vår finska organisation. Jari, Mikko och Sami ska tillsammans med resten av det finska teamet serva nya och gamla kunder på den finska marknaden”, avslutar Dainius.

Ladda ner PDF