0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi firar 10 år!

Arom-dekor Kemi firar 10 år!

I år fyller Arom-dekor Kemi AB 10 år och startskottet för firandet sker den 22 augusti då företaget medverkar på Elmia Lastbil i Jönköping.

 – På plats kommer vi att ha både säljare och produktexperter samt specialerbjudanden. Under året kommer vi dessutom att bjuda vår fantastiska personal på en resa för att fira lite extra,säger Christian Lundell som är VD på Arom-dekor Kemi AB.

Arom-dekor Kemi startades 2008 och är idag ledande totalleverantör av kväveodixreducerande AdBlue och andra fordonskemikalier som Spolarvätska, Glykol och Fordonsrengöring till den nordiska transportsektorn. Företaget kontrollerar kedjan från produktion till förpackning och leverans och säkrar därmed en hög och jämn kvalitet. De besitter en hög kompetens vilket har lett till att man i snabb takt tagit fram nya lösningar och ett brett produktutbud genom åren.– Vi har länge legat i framkant gällande logistik och tankstationer för AdBlue® och utöver det har vi ett brett urval av kemikalier. Att vi har experter på området gör att vi kan, förutom att sälja produkter, råda kunderna om vilka användningsområden som exempelvis glykolen har och vilken glykol som passar till vilket fordon. För oss är det viktigt att kunderna får den informationen de behöver och att den är rätt, säger Christian Lundell.