0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi fortsätter att expandera genom ökad produktionskapacitet

Arom-dekor Kemi fortsätter att expandera genom ökad produktionskapacitet

På Arom-dekor Kemi fortsätter vi att expandera vår produktionskapacitet, senast genom att installera två nya fyllnadslinjer. Dessa ger oss utökade möjligheter att producera en rad olika produkter i varierande emballage. Detta är en del av vår tillväx

Arom-dekor Kemi fortsätter att expandera genom ökad produktionskapacitet
På Arom-dekor Kemi fortsätter vi att expandera vår produktionskapacitet, senast genom att installera två nya fyllnadslinjer. Dessa ger oss utökade möjligheter att producera en rad olika produkter i varierande emballage. Detta är en del av vår tillväxtresa, en annan är en ny AdBlue-fabrik i Kongsvinger i Norge som invigdes i mitten på september.
 
Vi har valt att namnge de nya fyllnadslinorna Björketorp och Kouvola. Björketorp för att belysa och uppmärksamma vart resan för Arom-dekor Kemi en gång startade. Den andra kallar vi Kouvola, som är hemorten för Arom-dekor Kemi Oy. Vi vill på detta sätt belysa att inom Arom-dekor Kemi jobbar mot samma mål och samma värderingar. Så nu har vi två maskiner vars namn representerar våra grannländer Norge och Finland och våra kollegor där, Förde (togs i bruk 2022) & Kouvola.
 
Björketorp
Vår andra nya fyllnadsmaskin, har vi valt att namnge Björketorp. För att belysa och uppmärksamma vart resan till där vi är idag en gång startade. Björketorp har ett lite smalare syfte, än sin nyanlända kompis Kouvula. I denna maskin kommer det fyllas småvolymer av produkter som te x Aceton, Cellulosa, Thinner och Syratvätt i emballagen 0,5 - 5 l.
 
Kouvola
Denna maskin är optimerad för 1 l och neråt. Kouvola kommer klara att fylla alla olika emballagestorlekar upp till 5 l. Kouvula kommer med en helt annan och mer effektiv automation än föregångaren och ger en ökad produktionstakt på 4 gånger.