0320-605 00             info@aromdekor.se

Event

Sök

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

DET VI BRYR OSS OM

När man är stor ska man vara snäll, det är ett uttryck som kan betyda olika beroende på betraktaren, men för oss betyder det att eftersom vi har möjlighet att bidra i form av tid, kraft och pengar inom vissa områden har vi också valt att göra det. 

Vi bidrar främst till det som ligger oss allra närmst om hjärtat - barnen och stöttar olika organisationer i stort och smått som exempelvis forskning om cancer eller andra sjukdomar. 

De organisationer vi stöttar kan du se här nedan. 

Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver. 85% av de drabbade barnen överlever sin sjukdom, men det räcker inte. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Det vill vi vara med att ändra och stöttar därför Barncanerforskningen.

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn
med cancer och andra sjukdomar och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag
som gemensamt cyklar ner till Paris. Team Rynkeby grundades 2002 i Danmark , då 11
motioncyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S
beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Läs hela historien om Team Rynkeby här.

BRIS

Barnens rätt i samhället, är en barnrättsorganisation som står upp för barnets rättigheter genom att stödja barn utifrån barnets behov, mobilisera samhället och påverka beslutsfattare genom att göra barns röster hörda.
Bris vision är ett samhälle där barnets rättigheter tillgodoses.

Projekt Point Pedro, Jaffna Sri Lanka


Ruko Dahl som ursprungligen kommer från Sri Lanka startade Projekt Point Pedro efter Tsunamin 2004.  Behovet av hjälp var enormt och Ruko kunde inte hjälpa alla men valde att utgå ifrån de resurser som fanns att uppbringa då.

Det första som gjordes var att ta hand om barn som förlorat sina familjer i tsunamin som varken hade mat, kläder eller tak över huvudet. Då startade också fadderverksamheten för att samla in pengar för att kunna inhandla förnödenheter. Efter det har det bedrivits och bedrivs ett antal olika projekt och barnen som tas om hand under Projekt Point Pedros får hjälp till dem fyllt 18 år.

Kort om fadderverksamhet

– 83 barn ingår i fadderverksamheten, varav Arom-dekor Kemi tagit sig an 20 st som får ett bidrag på 200:-/pers/mån
– Arom-dekor Kemi har också stöttat med extra pengar då försörjning av mat varit mycket problematiskt under pandemin
– Projekt Point Pedro har drygt 50 faddrar som bidrar på olika sätt