Tankbilschauffören Tobias berättar - Aromdekor

19 mars, 2013

Tankbilschauffören Tobias berättar


Tobias heter jag och är den chaufför som sitter bakom ratten i tankbilen från Arom-dekor Kemi AB, som servar våra kunder med AdBlue®.

Att köra tankbil är helt och hållet en ny erfarenhet för mig då jag tidigare har kört partisändningar i Västra Götaland och Småland. Men efter att ha gjort det i sex år kände jag att det var dags för ett miljöombyte och när förfrågan om att byta inriktning kom var valet inte svårt.

Det var självklart en omställning att gå från trailer med pallgods till tankbil och släp med vätska, och efter två månader känns det fortfarande kul och intressant. Tack vare förtroende från såväl min åkare som från Arom-dekor Kemi AB så är jag självgående och gör mitt bästa för att lösa de problem som trots allt kan uppkomma.

Min intention är såklart att det ska flyta på så bra som möjligt för er kunder!

Har ni frågor eller funderingar om något så tveka inte att fråga mig om vi stöter på varandra utmed vägarna, jag lovar att göra mitt bästa för att ge er svar.

/ Tobbe