0320-605 00             info@aromdekor.se

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi OY startade samarbete med Neste i Finland 1 Januari 2021

Arom-dekor Kemi OY startade samarbete med Neste i Finland 1 Januari 2021

Arom-dekor Kemi Oy blir ny AdBlue-leverantör för Neste i Finland med både tankbil och färdigpackade produkter. Samat Nordic kommer fortsätta som huvudleverantören för tankbilsleveranser.

Arom-dekor Kemi Oy kommer förutom tankbilsleveranserna leverera färdigpackad AdBlue i en rad olika emballage, 4-liters påse, 10-liters dunk, 200-liters fat och 1000-liters IBC.

”Det har nu gått drygt två år sedan uppstarten i Finland och vi har satsat mycket resurser på att få igång vår AdBlue® produktion och vårt lager i Kouvola. Nu kan vi se resultatet av detta och att Neste nu väljer oss som leverantör av AdBlue visar tydligt att vi lyckats väl.” säger Dainius Pupinis, General Director på Arom-dekor Kemi OY.

Vi ser att det finns en självklar plats för oss på den finska marknaden och målet är att växa ännu mer och fortsätta ta fler marknadsandelar. Det gäller både AdBlue® och vårt övriga sortiment av fordonskemikalier vi marknadsför under vårt eget varumärke AdProLine®. I detta sortiment har vi allt från glykoler, avfettningsmedel och spolarvätska till olika tvättprodukter. Arom-dekor Kemi har nyligen utvecklat en hel serie med produkter som är specialinriktade mot automatiska bilvårdsanläggningar, vilket varit efterfrågat en längre tid”, avslutar Dainius.

Ladda ner PDF