0320-605 00             info@aromdekor.se

     

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Arom-dekor Kemi stödjer forskning och vill motverka utanförskap

Arom-dekor Kemi stödjer forskning och vill motverka utanförskap

Vi på Arom-dekor Kemi vill motverka utanförskap och vi vill stödja forskning mot hemska sjukdomar. Under 2019 kommer vi att stödja tre organisationer som vi tycker gör ett behjärtansvärt arbete på olika sätt.

Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. Organisationen fångar upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. Vi stödjer deras arbete med ett bidrag för deras viktiga arbete ska kunna fortgå.

Hjärnfondens vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsned-sättningar i hjärnan. Hjärnfonden driver svensk hjärnforskning framåt, engagerar sig i de drabbades diagnoser och sprider kunskap om hjärnan. Arom-dekor Kemi kommer är under 2019 vara företagsvän med Hjärnfonden så dom kan fortsätta kampen mot fruktansvärda sjukdomar såsom MS, ALS, Stroke och psykisk ohälsa.

Välgörenhetscykellaget Team Rynkeby – God Morgon donerade 2018 34,9 miljoner SEK till förmån för kampen mot barncancer – och slår därmed historiskt rekord och blir Barncancerfondens största enskilda bidragsgivare. Vi på Arom-dekor Kemi kommer under 2019 vara GULD-sponsorer till Team Rynkeby som gör ett fantastiskt jobb med insamlingar till Cancerfonden.