0320-605 00             info@aromdekor.se

Inloggad som:

Ny kund

Glömt Lösenord

Skriv in din e-postadress och klicka sedan på "Skicka". En länk för att skapa ett nytt lösenord kommer att skickas till dig.

Full fart på utvecklingen hos Arom-dekor Kemi!

Full fart på utvecklingen hos Arom-dekor Kemi!

I takt med att trycket ökar från marknaden och att vi ständigt växer blir vi nu fler och vi omorganisera oss för att bättre möta förväntningarna från våra kunder.

Detta har inneburit både nyrekrytering och en del omorganisation på vissa avdelningar inom företaget.

Anders Hilderseth har många år bakom sig hos Arom-dekor Kemi. Anders har jobbat både i produktionen och senaste året med sales support vilket gör att han känner företaget väl. Nu tar han ett nytt steg inom Arom-dekor och kommer jobba med inköp.

Tony Hamzo är en av två nya medarbetare på Arom-dekor Kemi och jobbar i produktionen med i bagaget har han en specialkompetens inom styr- och reglerteknik. Tony kommer närmast från Flügger Färg.

Viktora Bengtsson är den andra av våra nya medarbetare och hon kommer närmast från Borås Kommun, där hon under många år jobbat inom barnomsorgen. Viktorian kommer ta över efter Emma på kundtjänst.

Emma Haglund finns kvar inom företaget och tar steget över till sälj- & marknadsavdelningen. Emmas bakgrund på kundtjänst gör att hon känner de flesta av våra nuvarande kunder väl och är dessutom en stjärna på våra tjänster och produkter.