Framtidens fordonstvätt är här - Proline! - Aromdekor

1 mars, 2021

Framtidens fordonstvätt är här – Proline!


Proline är en produktserie speciellt framtagen för att optimera tvättresultatet oavsett om det sker i en automatisk tvättanläggning eller manuellt. 

”På Arom-dekor Kemi jobbar vi kontinuerligt med vår produktutveckling och då är det framförallt två saker som står i centrum under denna process, effektivitet och miljö. Vi har aldrig och kommer aldrig göra avkall på produktens egenskaper och det samtidigt som vi har miljöaspekten i den andra vågskålen gör det hela utmanande, säger Magnus Kämpe, MSc Chemical engineer på Arom-dekor som är ”pappa” till produkterna.

”Vi ser en ökad efterfrågan på denna typen av produkter ute på marknaden och har därför satsat mycket resurser på att få dessa klara. Att de skulle vara miljömärkta var ett krav från, dels oss själva men också från marknaden” säger Herman Bruno, försäljningschef på Arom-dekor Kemi.

Proline-serien innehåller en lågaromatisk kallavfettning Proline Degreaser, två alkaliska avfettningsmedel Proline Clean och Proline Foam, ett borstschampo Proline Brush samt ett avrinningsmedel Proline Rinse. Produkterna är Svanenmärkta eller med på Naturskyddsföreningens lista Kemikaliesvepet med undantag för Proline Rinse”, avslutar Herman.