AdBlue tank | Tankstationer med AdBlue | Arom-Dekor
Tankstationer med AdBlue®

Den optimala lösningen – din fordonsflotta har alltid tillgång till högkvalitativ AdBlue®. Tillverkad i Skandinaviens modernaste anläggning och transporterad till dig med våra egna bilar vid exakt de tillfällen som passar dig bäst.

Automatisk nivåövervakning och påfyllning

Med vårt pejlsystem övervakar vi nivån av AdBlue® hos dig och när det är dags kommer vi och fyller på. Vi ser till att din verksamhet alltid rullar och att den gör det med optimal bränsleförbrukning till minsta möjliga miljöpåverkan. Smart och smidigt.

Kontakta oss för leveransavtal med tank

Teckna ett leveransavtal på 36 månader och hyr en tank som passar era behov. Ring 0320 – 605 00 eller fyll i uppgifterna här så hjälper vi dig att göra en bra affär.

Tankstationer hos dig

På Arom-dekor Kemi skräddarsyr vi logistiklösningar för varje kund. Vi hjälper dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov och de resulterar i en kostnadseffektiv hantering och säker lagring av AdBlue®, på plats hos dig. Vi har tankar i olika storlekar, för både inomhus- och utomhusbruk. Se alla våra tankar här.

Publika AdBlue tankar, 2 000 – 15 000 l

Är ni intresserade av en publik AdBlue tank. Vi har flera olika alternativ att erbjuda med kapacitet på mellan 2 000 -15 000 l. Kontakta oss för mer info, 0320 – 605 00 eller info@aromdekor.se.

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårat nyhetsbrev